Pomladni nastop za starše in učence prvih treh razredov v našem vrtcu je bil popoln uspeh, saj so se otroci iz naše skupine Pikapolonic izkazali z izjemnim talentom in navdušenjem. Dogodek je bil poseben zaradi dramatizacije pravljice “Zelo lačni volk” in prepleta treh pravljičnih zgodb, ki so jih otroci predstavili s polno mero energije in ustvarjalnosti.

Na odru so otroci poustvarili znane pravljične like in njihove dogodivščine. Predstava se je začela z dramatizacijo pravljice “Zelo lačni volk”, kjer so otroci zavzeto upodobili priljubljene pravljice, kot so Rdeča kapica, Mojca Pokrajculja in Zrcalce. Njihova igra je bila živahna. Otroci so se vživeli v svoje vloge in s svojo spontanostjo ter izraznostjo prevzeli občinstvo.

Za starše je bil pomladni nastop resnično nepozaben dogodek, saj so lahko videli svoje otroke v vlogi nastopajočih in občudovali njihovo ustvarjalnost ter pogum. Nastop je bil priložnost za otroke, da pokažejo svoje talente in se izrazijo na odru, obenem pa je bil tudi priložnost za druženje in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Ob koncu predstave so otroci prejeli bučen aplavz, ki je bil izraz hvaležnosti in navdušenja staršev. 

Vzgojiteljica Tina PINTER in Natalija DOMADOVNIK

Dostopnost